Бисквитки

сряда, 28 септември 2016 г.

Зам.-кметът на Враца инспектира строителство на нова сграда в с. Власатица


Зам.-кметът на Община Враца по „Строителство, устройство на територията и обществени поръчки“ Мария  Попова извърши проверка на строително-ремонтните дейности на многофункционална сграда в село Власатица. Тя бе посрещната от кмета на населеното място Петър Атанасов, с когото посетиха строителния обект, за чието изграждане са отпуснати средства от Община Враца в размер на 112 288,00 лв. с ДДС. В новата сграда, която е с разгъната площ от 115 кв. м., в полза на жителите на с. Власатица ще има зала - клуб, там ще бъде преместена здравната служба, както и ще се осигури приемна за срещи със служители на МВР.
Фирмата - изпълнител на строителството на новата сграда в село Власатица, е изпратила официално писмо до Община Враца, в което заявява, че обектът ще бъде завършен предсрочно. Съгласно сключения договор, срокът за изпълнение на строителните дейности е 04.10.16 г., той обаче ще бъде приключен с няколко дни по-рано.
По време на проверката Мария Попова направи оглед и на ремонтните дейности, които текат в църквата „Св. Параскева“ в с. Власатица. 4 000 лв. е сумата, която Дирекцията по вероизповеданията към Министерски съвет е отпуснала за материали, свързани с ремонта на храма, след писмо на кмета на селото Петър Атанасов. Освен тези средства в обновяване на църквата се включват с труд и финансова помощ доброволци.

Няма коментари:

Публикуване на коментар