Чисто ново луксозно „Ауди“ А3 зарадва Ивайло Тонов от Враца по време на откриването на зимния сезон в Банско в събота. 40-годишният мъж спечели автомобила в оспорвана битка в играта „Ловци на съковища“ на Бъндеришка поляна.
24 сандъка с уникални награди бяха заровени под снега в Банско, а над 400 души търсиха своя късмет в надпреварата. С печелившия сандък с номер 4, Ивайло Тонов взе голямата награда – бяло „Ауди“.

„Имам бял автомобил, който веднага давам на съпругата ми и си тръгвам с бялото „Ауди“, каза щастливият участник. Ивайло бе подкрепен от сериозна агитка, приятели в Банско, които споделиха, че до последно се е колебаел дали да участва в играта. „Много съм щастлив“, разказа късметлията, който работи в частна фирма за производство на животински храни.

Три медальона и три монети, специално предоставени от Fibank, отидоха в ръцете на други шестима ловци на съкорища.

Дронът беше спечелен от Хюсеин от Якоруда, а едно от трите мобилни устройства от „М-тел“, отпътува към Македония. Общо три награди бяха спечелени от македонци, а една от кафе машините на „Нестле“ ще радва новия си притежател в Русия. Двама щастливци, изровили награди под снега, ще прекарат приказни уикенди в хотелското бижу на Банско „Кемпински Арена Банско“, а други двама ще се насладят на вечеря в ресторант „Коме Прима“ и на СПА центъра на хотела.