Бисквитки

вторник, 21 февруари 2017 г.

ГЕРБ залага на личности от област Враца в листата си



„В подредбата на листата на ПП ГЕРБ – Враца сме заложили на кандидати, които са от област Враца. Живеят и работят сред съгражданите си, от които искат доверие. Така всеки жител на област Враца знае от кого да търси отговорност”. Това заяви областният координатор на партията и водач на листата инж. Петя Аврамова по време пресконференцията за представянато на кандидатите на ПП ГЕРБ – Враца.
                        „Предлагаме балансирана листа с експерти от различни области – здравеопазване, енергетика, земеделие, икономика и финанси и юристи. В нея има и хора с опит и млади хора, които са носители на нови идеи”, допълни Петя Аврамова.
                        В подкрепа на листата на ГЕРБ бяха и думите на председателя на групата общински съветници от ПП ГЕРБ в ОбС – Враца д-р Иво Ралчовски.
„Ние с колегите от ОбС сме заинтересовани в следващото Народно събрание да имаме представители, които да милеят за област Враца, за да можем да надградим постигнатото от Петя Аврамова и Красен Кръстев, в рамките на 43-то Народно събрание. Всички 12 кандидати за народни представители в листата са достойни хора, с които ние, като представители на ОбС можем да работим. Радостното е, че ще гласуваме за личности, които са всеки ден сред нас и доказали своите възможности”, каза д-р Ралчовски.
Като член на комисията по бюджет и финанси в 43-то Народно събрание Красен Кръстев акцентира върху финансовата стабилност на държавата и гласувания бюджет за 2017 година.
            Петя Аврамова се обърна към всички политически сили, които ще излъчат кандидати за област Враца с призив за една по-толерантна кампания.
            „За никого не е тайна, че предизборната кампания отдавна започна и за съжаление се вижда, че основен похват на нашите опоненти е използването на заблуждаващи факти. Опасявам се, че по време на същинската кампания е възможно да се стигне до неприятни сцени. Обръщам се към всички политически сили от област Враца с призив да не преминаваме границата на здравия разум и да не си играем със страховете на хората. Те са достатъчно мъдри, за да отсъдят кой какво е направил за областта и страната и на чия програма да повярват”, заяви Петя Аврамова.
Тя изрази надежда, че новото ръководство на Областна администрация Враца ще съумее да организира честни и прозрачни избори в областта, с каквато заявка е назначено.
            Петя Аврамова припомни  направеното за област Враца през последните две години и запозна присъстващите с основните задачи, които си поставят кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ – Враца.
-          РАЗВИТИЕ на професионалното образование чрез разширяване на професионалните направления в училищата в Област Враца.
-          РЕХАБИЛИТАЦИЯ на републиканската пътна мрежа на територията на Област Враца.
-          ИЗГРАЖДАНЕ на четирилентов скоростен път Мездра – Ботевград.
-          СЪЗДАВАНЕ на икономическа зона в областния град с подкрепа от държавата за изграждането на съпътстваща инфраструктура.
-          ПРЕМАХВАНЕ на административната тежест за бизнеса и гражданите чрез прехвърлянето й към администрацията.
-          ПРИЕМАНЕ И ИЗПЪЛНЕНИЕ на Целенасочена инвестиционна програма в подкрепа на развитието на Северозападна България.
-          ПРИВЛИЧАНЕ на инвеститори и осигуряване на работни места в областта.
-          ОБНОВЯВАНЕ И МОДЕРНИЗИРАНЕ на здравните заведения в Област Враца за осигуряване на качествено здравеопазване.
-          ПРЕОДОЛЯВАНЕ на битовата престъпност чрез осигуряване на полицейско присъствие във всяко населено място.
-          ПРОДЪЛЖАВАНЕ И РАЗШИРЯВАНЕ на Националната програма за енергийна ефективност, обхващане и на тухлени многофамилни и еднофамилни жилищни сгради.
ПП ГЕРБ - Враца регистрира пълна листа, в която са включени 12 кандидати за народни представители. На първо място в нея е инж. Петя Аврамова, следвана от Красен Кръстев и инж. Найден Найденов.
  

Няма коментари:

Публикуване на коментар