Бисквитки

петък, 12 май 2017 г.

Абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ обещаха на Калин Каменов да присъстват след 5 години на 200-годишнината на гимназията



Кметът Калин Каменов предизвика абитуриентите от юбилейния 110 випуск на Средно училище „Христо Ботев“ във Враца да обещаят, че ще присъстват на 200-годишния юбилей на гимназията, който ще се чества след 5 години.
„Искам да Ви пожелая да бъдете здрави, да продължавате своето развитие във висшите учебни заведения, независимо дали в страната или в чужбина и да поемете един ангажимент. След пет години вашето училище ще чества уникален юбилей - 200 години светско училище и образование. След пет години се очаква да имате вече висше образование. Пред вашия директор, г-н Виктор Кръстев, използвам възможността да обещаете, че ще бъдете тук след 5 години на празника. Продължавайте да се развивате и да бъдете гордостта на Враца. На добър път на всички!“, каза в приветственото си слово към завършващите дванадесетокласници Калин Каменов.
Абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ бяха изпратени  с празнична тържествена програма в двора на училището и приветствие от директора Виктор Кръстев.
На тържеството, по случай изпращането на зрелостниците присъстваха още евродепутатът Владимир Уручев, Негово Високопреосвещенство врачански митрополит Григорий, родители, учители. Водосвет за здраве и благополучие отслужи Врачански митрополит Григорий, в съслужие със свещеници.
Тази година в Средно училище „Христо Ботев“ завършват 105 абитуриенти, от 4 паралелки.
Тържеството завърши в Градска концертна зала с музикална програма и много емоции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар