Бисквитки

неделя, 13 август 2017 г.

С редица прояви Враца отбеляза Деня на младежта

Изпълнен с разнообразни инициативи, празникът случай Деня на младежта предизвика интерес сред много врачани. Събитието се проведе в парк „Дъбника“ и беше открито от зам.-кмета на Община Враца Петя Долапчиева. „Вярвам, че младото поколение е в основата на развитието на град Враца. Благодарение на вашите качества, възможности и амбиции, Вие се превръщате в катализатор за осъществяването на така важните промени за нашата Община.
            Уверена съм, че ще продължавате да сте онази част от обществото, в която се откроява потенциалът, какъвто винаги е бил присъщ за младите хора. Продължавайте уверено по своя път напред, бъдете настойчиви и уверени в идеите си, защото бъдещето не само на Враца, но и на България е във вашите ръце!
            Искрено се надявам, че занапред ще бъдем партньори и ще реализираме успешно поставените цели. Пожелавам Ви здраве, сили и мъдрост, с които да надградите постигнатите резултати!“ – каза Петя Долапчиева в приветственото си слово.
            Празничната вечер продължи с демонстрации на състезатели от спортните клубове по футбол, кик-бокс, муай-тай, борба, лека атлетика, автомоделизъм, шахмат, айкидо, спортни танци, зумба, скално катерене и ММА.
Любителите на танците се включиха в открит урок по Зумба, а пък четящите млади хора взеха активно участие в инициативи, организирани от Регионална библиотека „Христо Ботев“ в града под Околчица.
            Представителите от Областен информационен център и Търговско-промишлена палата запознаха младите с възможностите, които Европейският съюз предоставя за учене, работа и развитие на личностните качества.
В края на вечерта, на голямата сцена в парк „Дъбника“, за доброто настроение на гостите се погрижиха групите LiqueScent и Leever.
Денят на младежта беше организиран от Община Враца, Регионален исторически музей, Търговско-промишлена палата, Областен информационен център, Регионална библиотека „Христо Ботев“, Младежки дом, Младежки център, Дирекция „Бюро по труда“, Превантивно-информационен център, Български червен кръст и Корейски културен център.



Няма коментари:

Публикуване на коментар